2011-01-29 – På två hjul ’11

Kort sammanfattning från årets MC-uppstart. Vi var en gäng tappra resenärer som tidigt den 29 januari samlades på mossplan för avfärd till Stockholm och MC-mässan. Vi kom iväg på utsatt tid, 07:00. 39 st på bussen, tyvärr några avbokningar på morgonen. Färden ned gick bra, kort stopp i Västerås där vi plockade upp 2 personer, och vi kom fram till mässan ca 09:45.

Bike Show

Väl inne på mässan fick vi 2 ”lugna” timmar att gå runt och titta, känna, provsitta och drömma. Sedan efter klockan 12 började det bli riktigt trångt. Det fungerade fortfarande rätt bra att röra sig inne i mässhallen, breda gångar och det flöt på, men utanför, toaletter/restauranger m,m var det tjockt med långa köer.

Efter klockan 15:00 började i alla fall jag få nog, tog nått kallt och inväntade bussen. Bussen kom planenligt ca 15:40. 15:55 var alla ombord och bussen startade färden hemåt. Tror samtliga på bussen hade uppskattat resan, flera rätt trötta i ben och huvud, och tyckte det var skönt att sätta sig i bussen och åka hem. Vi kom till Ludvika ca 18:40.

Sammanfattning: En mycket trevlig resa, det hela fungerade från start till mål.

Fler bilder…