Information

AMK är motorklubben för alla anställda vid Hitachi ABB Powergrids i Ludvika.

Vi ger ut en tidning ”AMK info” till alla medlemmarna, tidningen kommer 2 ggr/år. Där samlar vi de erbjudanden vi har från AMK Ludvikas annonsörer, inbjuder till aktiviteter och har reportage från våra arrangemang. Varje år arrangerar vi ett antal arrangemang, se vad som är på gång under Aktiviteter -> Kommande aktiviteter, på fritidsrullen (intranät) och på Hitachi ABB Powergrids anslagstavlor. Föreningens syfte är att tjäna medlemmarnas intressen i frågor som fordonsekonomi och trafiksäkerhet.

Om du vill bli medlem, gå in på Kontakt -> Medlemsskap och använd formuläret för att meddela vår medlemsansvarige ditt namn, bolag & avdelning, anställningsnummer och hemadress så kommer medlemskortet. Medlemsavgiften (75:-/år) sätts in på plusgiro 577255-3, nästkommande år dras avgiften på lönen (normalt februari). Blir du medlem innan mars ett år, fråga AMK innan du betalar så att du inte behöver betala dubbelt för det året.

Att observera vid ändring av anställningsförhållanden.

Om du slutar, byter avdelning eller adress måste du anmäla detta till AMK annars stryks du ur vårt register och förlorar dina medlemsförmåner. Uppge namn, bolag, avdelning och anställningsnummer.

AMK-are som går i pension, men vill fortsätta vara medlem måste själv aktivt meddela detta till vår medlemsregisteransvarige.